עוגת פינה קולדה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל של 1007 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ אננס, חמאה, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פינה קולדה, עוגת פינה קולדה, ו עוגת פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכינים את העוגה:לתקוע חורים בכל חלקי 2 שכבות העוגה בעזרת קיסם.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
2
מברישים את העוגות במיץ האננס, נותנים לו להיספג בחורים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
3
הכינו את המילוי: הביאו את האננס המיובש, מיץ האננס, קרם הקוקוס ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני על אש בינונית. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהאננס המיובש רך והנוזל מצטמצם לסירופ סמיך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
אננס מיובש
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
מניחים להתקרר ואז מועכים עם מועך תפוחי אדמה להכנת ריבה שמנמנה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ריבה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
5
הכינו את הכפור: מקציפים את החמאה והמלח בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית, 1 עד 2 דקות. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש; מורחים מעל את מילוי האננס ועוצרים בערך 1/2 אינץ ' מהקצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולחץ בעדינות כלפי מטה. מכסים את כל העוגה עם ציפוי הקוקוס. למעלה עם הקוקוס הקלוי והאננס המיובש.
מרכיבים שתצטרך
אננס מיובש
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
זילוף בצורת לב
לחם אגוזי מלך וצימוקים
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה שתי תבניות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר אפייה; חמאה את הקלף ואבק את התבניות בקמח, הקשה על העודפים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
להקציף 3 כוסות קמח, אבקת האפייה והמלח בקערה עד לאיחוד. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת אור ותפוח, כ -3 דקות. הפחיתו את מהירות המיקסר לבינונית; מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, מגרדים את הקערה לפי הצורך. מקציפים פנימה את הווניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים 1/2 כוס מים עם השמנת בכוס מדידה נוזלית או בקערה. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה ב -3 מנות, לסירוגין עם תערובת השמנת, מתחילים ומסתיימים בקמח, עד לקבלת מרקם חלק בלבד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחלקים את הבלילה בין המחבתות המוכנות.
6
אופים עד שהעוגות מזהיבות קלות מעל והמרכזים קופצים לאחור בלחיצה, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מעבירים למדפים ומניחים להתקרר 10 דקות, ואז מעבירים סכין סביב קצה המחבתות והופכים את העוגות אל המדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
8
הסר את הקלף. חתוך את החלק העליון של העוגות עם סכין משוננת ארוכה כדי להפוך אותם ברמה, אם תרצה.