עוגת פרג גרמנית
עוגת פרג גרמנית עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך פרג, סוכר, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), עוגות קוקוס מיני הזוכה עם קרום פרג, מילוי צימוקים מוסקט, וזיגוג פטרוזיליה עם קוקוס קלוי, פשתן ופרג טופי, ורדים אורגניים, ו עוגת פרג (שומן נמוך).
הוראות
חמאה וקמח-אבק מחבת צינור דקורטיבי 10 אינץ'.
בקערה קטנה, מערבבים פרג, חלב חמאה, ותמצית שקדים.
בקערה עמוקה, לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר על גבוה עד קצף. המשך להכות בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר. לנצח עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, נוצצות.
בקערה אחרת, באמצעות מקצף לא רחוץ, להכות 1 כוס חמאה 1 1/2 כוסות סוכר במהירות גבוהה עד אור ורך.
מוסיפים חלמונים ומכים עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת זרעי פרג.
מערבבים 2 1/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים מרכיבים יבשים לבלילה; מכים לאט כדי להתמזג.
מקפלים בלבנים מוכים עד מעורבב.
מערבבים 1/4 כוס סוכר וקינמון.
מפזרים חצי תערובת הקינמון.
מוסיפים את הבלילה שנותרה ומפזרים את תערובת הקינמון שנותרה. מחזיק סכין אנכית, שולף להב דרך הבלילה סביב צינור.
אופים בתנור 350 רק עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר לחוץ קלות במרכז, 1 עד 1 1/4 שעות.
מגניב במחבת 15 דקות. הפוך את העוגה לצלחת.