עוגת קטיפה אדומה דורשת על 1 שעה ו 53 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם סודה לשתיה, צבע מאכל נוזלי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 325 מעלות F. ספריי 2 (9 אינץ') מחבתות עגולות עם תרסיס לא מקל, בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף עגול, לרסס את הקלף עם תרסיס nonstick, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטאטא את הקמחים, קקאו, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא את החמאה, צבע מאכל, חומץ, ווניל יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שלב את הסוכר והחמאה החומים בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה ושמנת במהירות בינונית עד מואר בצבע, 2 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית. להחזיר את המערבל למהירות בינונית ולהוסיף לאט את הביצים והכה עד שהם משולבים באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת הקמח בתשלומים 3, לסירוגין עם תערובת חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה בין כל פרק.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים על מהירות נמוכה עד חלקה, 30 עד 45 שניות.
8
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ואופים עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ או מגיע לטמפרטורה פנימית של 205 מעלות F, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מגניב המחבתות על מתלה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוגה מן המחבתות מגניב לחלוטין, על 1 שעה, לפני ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
10
שלב את גבינת שמנת וחמאה במהירות בינונית, רק עד מעורבב, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. עצור לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיף את וניל ומלח ומכה עד בשילוב. עם המהירות על נמוך, להוסיף את אבקת הסוכר ב 4 קבוצות, להכות עד חלקה בין כל תוספת. מקררים למשך 5 עד 10 דקות לפני השימוש.