עוגת קציר
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 678 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קמח, ביצים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת אוכמניות טריה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400F, שוטפים ומנקבים בטטות.
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
חותכים לאורכו במחצית; לגרוף החוצה בפנים; להשליך עורות. מחית תפוחי אדמה מתוקים עד שלא יישארו גושים.
מערבבים חמוציות מיובשות ומים חמים. להפריש עד מוכן לשים לתוך streusel.
הפעל טמפרטורת תנור עד 177°.
פרוש ומניח את הקרום לתוך צלחת עמוקה ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. קצוות מכווצים.
משלבים את שאר מרכיבי הקרום. לחץ בתחתית ועל 1/2 אינץ ' בצד של קרום העוגה.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 30 דקות.
מקציפים את כל חומרי המילוי למעט מולסה, ביצים, שמנת ובטטות יחד בקערה גדולה עם מקציף. לנצח 1 1/2 כוסות פירה בטטות, מולסה וביצים. מקציפים בשמנת.
יוצקים תערובת לקרום מקורר.
מניחים עוגה על מתלה תנור באמצע; מניחים גיליון נייר על מתלה מתחת לעוגה במקרה של גלישה.
אופים כ 40 דקות או עד מילוי מוגדר סביב הקצוות.
מסננים חמוציות. מערבבים במרכיבים streusel הנותרים. מפזרים בעדינות streusel סביב קצה הקרום.
אופים במשך 20 דקות נוספות או עד סט.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 3 שעות.