מחבת סלמון צרוב עם Remoulade אבוקדו
מחבת סלמון צרוב עם Remoulade אבוקדו דורש בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-25 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לך פטרוזיליה, שמן זית, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מחבת סלמון צרוב עם Remoulade אבוקדו, סלמון צרוב במחבת עם Remoulade אבוקדו, ו סלמון אפוי פריך W / Remoulade אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1 לשים חתיכות אבוקדו ומיץ ליים לתוך מעבד מזון או בלנדר ודופק עד מעורבב. לאט להוסיף שמן זית, פועם, עד שתגיע עקביות הרצוי של רוטב.
מוסיפים בצלי שאלוט (או בצל ירוק)ופטרוזיליה, דופק רק עד לשלב.
הסר לקערה, להוסיף חרדל, מלח ופלפל לפי הטעם.2 מעיל התחתון של מחבת סאוט עם שמן, חום על בינוני גבוה עד כמעט עישון. העונה שני הצדדים של פילה סלמון עם מלח ופלפל, בזהירות להניח את הסלמון לתוך המחבת, צד העור למטה. מבשלים את הסלמון עד על doneness בינוני, על 3-4 דקות לכל צד.
מגישים סלמון עם רוטב remoulade אבוקדו.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.