קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות25
ציון בריאות2
מגזין

מחבת סלמון צרוב עם Remoulade אבוקדו

מחבת סלמון צרוב עם Remoulade אבוקדו
מחבת סלמון צרוב עם Remoulade אבוקדו דורש בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-25 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לך פטרוזיליה, שמן זית, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מחבת סלמון צרוב עם Remoulade אבוקדו, סלמון צרוב במחבת עם Remoulade אבוקדו, ו סלמון אפוי פריך W / Remoulade אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 לשים חתיכות אבוקדו ומיץ ליים לתוך מעבד מזון או בלנדר ודופק עד מעורבב. לאט להוסיף שמן זית, פועם, עד שתגיע עקביות הרצוי של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים בצלי שאלוט (או בצל ירוק)ופטרוזיליה, דופק רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3
הסר לקערה, להוסיף חרדל, מלח ופלפל לפי הטעם.2 מעיל התחתון של מחבת סאוט עם שמן, חום על בינוני גבוה עד כמעט עישון. העונה שני הצדדים של פילה סלמון עם מלח ופלפל, בזהירות להניח את הסלמון לתוך המחבת, צד העור למטה. מבשלים את הסלמון עד על doneness בינוני, על 3-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מגישים סלמון עם רוטב remoulade אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.