שומר קלוי וסלמון בצל אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שומר קלוי סלמון בצל אדום. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פלפל, פילה סלמון, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, שומר קלוי ובצל מוקרם, ו נקניקיות קלויות עם סקווש, שומר ובצל.
הוראות
תנור חימום עד 400 F.In מחבת צלייה, לזרוק את השומר, בצל, שום, עגבניות, טימין, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואת השמן.
מורחים באופן שווה וצולים במשך 20 דקות.הזז את הירקות לצד המחבת, להוסיף את הסלמון, ולאחר מכן להפיץ את הירקות סביב הסלמון. לסחוט את חצאי הלימון על הסלמון.
מפזרים את הסלמון עם שאר המלח והפלפל. חזור לתנור וצלה עד הסלמון הוא באותו צבע לאורך פתיתים בקלות, 10 עד 12 דקות.
מגישים מיד, עם האורז, אם תרצה.טיפ: כאשר מעריכים כמה זמן לבשל דגים, לאפשר כ 10 דקות עבור כל סנטימטר של עובי.