עוגת קרם בננה קלה
עוגת קרם בננה קל דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 1261 קלוריות. אם יש לך קליפת פאי, תערובת פודינג בננה מיידית, קרח, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . נסו לחם בננה קל פאי" בלתי אפשרי " עשוי קל יותר, עוגת קרם בננה עשויה מאפס, ו עוגת בננה קלה עם ציפוי בננה קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, שוט 3 כוסות שמנת כבדה במהירות נמוכה עד שהוא מתחיל להתעבות.
הוסף קרח כתוש ולהמשיך להקציף עוד 4 דקות. להגביר את המהירות ולהוסיף וניל ותערובת פודינג בננה, להצליף עד תערובות פודינג מעורבבים באופן מלא עם הקרם ואת התערובת מתעבה. הגדל את המהירות לגבוה והכה עד שהתערובת נוקשה.
בשורה התחתונה וחצי את הצדדים של קרום העוגה עם פרוסות בננה. מכסים בננות עם חצי מתערובת קרם בננה למעלה לחלוטין עם פרוסות בננה. למעלה עם תערובת בננה קרם הנותרים.
בקערה קטנה, מקציפים 1 כוס קרם עד פסגות נוקשות טופס. באמצעות שקית מאפה, קרם צינור על גבי עוגה, כיסוי לחלוטין. מקררים 1 שעה לפני ההגשה.