לך לחנות ותביא את פפר, גואנצ'יאלה, כרוב ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: כרוב ירוק עם צ'ילי Poblano ו צ' וריסו, ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), ו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום.
הוראות
1
להביא guanciale ו 3 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן, ואז לבשל ב 10 דקות רתיחה מהירה (5 דקות אם באמצעות בייקון) כדי לעבד קצת שומן.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
2
ניקוז, הזמנת 2 כוסות מים. כתם guanciale יבש.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
3
מרתיחים כרוב ירוק בעדינות בסיר גדול מלא שלושה רבעים מלאים במים עד במכרז, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז, לשטוף עם מים קרים, ולנקז שוב. קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
5
לבשל שום בשמן במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה עד רוחש, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף guanciale; לבשל 2 דקות, ולאחר מכן להעביר שום מגבות נייר. המשך לבשל guanciale, ערבוב לעתים קרובות עם כפית ארוכה (זה עלול ניתזים), עד פריך, 6 עד 10 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
7
לשבור arbol צ ' ילה במחצית, להוסיף שמן במחבת, וטוסט עד נפוח, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Arbol צ ' ילה
8
מוסיפים ירקות, שום שמור, ומלח ופלפל ומערבבים עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים נוזל בישול שמור ומבשלים על חום בינוני-גבוה עד שרוב הנוזל מתאדה אבל הירוקים עדיין עסיסיים, 10 עד 15 דקות.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות סגול כוכב אגמים עתיקים ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.