עוגת קרם לימון ללא אפייה
טארט קרם לימון ללא אפייה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קצפת, חמאה, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת קרם לימון ללא אפייה, לא לאפות עוגת פירות יער מעורב גבינת שמנת טארט עבור # SundaySupper, ו עוגת דלעת ללא אפייה עם קצפת מייפל-פקאן.
הוראות
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
להקציף עד בועות תערובת עבה, על 2 דקות.
מערבבים פירורי קרקר; מערבבים 1 דקה. באמצעות גב של מזלג, לחץ על תערובת פירור חם מעל הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. קרום מגניב לגמרי.
יוצקים חלב לתוך כוס פודינג קטנה.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
להקציף 1 כוס סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון בסיר בינוני כבד להתמזג היטב.
להקציף ביצים, ולאחר מכן נותרו 4 כפות חמאה.
לטאטא מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה ופשוט מתחיל לרתוח, על 5 דקות; להסיר מן החום.
מוסיפים תערובת ג 'לטין; לטאטא עד מתמוסס ג' לטין.
בואו לעמוד עד תחילת להגדיר, על 10 דקות.
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום. צמרמורת עד מילוי הוא מוצק, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
Beat שמנת הנותרים 1 כף סוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס. מקטרת או כפית קרם על טארט.
מגישים מיד או להירגע עד 4 שעות.