פסטה חמה! חם! חם!
פסטה חמה! חם! חם! יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . מתכונים דומים: סלט עוף חם, רוטב פאדג'חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בסיר קטן מעל חום נמוך מקום שמן זית, שום ופלפלים ומבשלים.
יוצקים תערובת שמן זית על פסטה מבושלת ומגישים עם גבינת פרמזן.