קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד

עוגת קרם שוקולד
גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קורנפלור, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעמעם את פני השטח של גיליון אפייה מעוטר בשורה התחתונה והצדדים עם ניילון נצמד. שמור את גליל הפלסטיק לעטוף בהישג יד, ולהניח בצד. ממיסים את השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל על ידי מיקרוגל במרווחים של 15 שניות בקערת מיקרוגל בטוחה עד מומס ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה בגודל בינוני, לשלב את העמילן, מלח, וחצי הסוכר לטאטא יחד עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החלמונים ומקציפים במשך 2 דקות מבלי לעצור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
תערובת צריך להיות צהוב חיוור עם סרטים עבים. תניח בצד. בסיר בינוני, לשלב את החצי השני של הסוכר והחלב ומערבבים לשלב. הגדר מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום.
6
לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף חלב חם תערובת חלמון כמה כפות בכל פעם. כאשר חצי מתערובת החלב נוספה, יוצקים את תערובת הביצים בחזרה לתוך הסיר עם החלב הנותר ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
להחזיר מחבת לחום נמוך ולהמשיך לטאטא כמו התערובת מתעבה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לטאטא דרך הגושים עד קרם מאפה הופך חלק. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להקציף במשך שתי דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
להקציף תמצית וניל. עם מרית גומי גדולה, מערבבים את השוקולד החם והמותך עד שהוא מעורבב באופן מלא. לגרד את הפודינג החוצה על הסדין מוכן ולחץ על שכבה נוספת של פלסטיק על פני השטח. אפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מעבירים למקרר להירגע לפחות שעתיים.
11
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את פודינג שוקולד צונן בקערה, זה יהיה נוקשה מאוד גומי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף את הפודינג עד שהוא חלק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הוסף 1/4 של קצפת, ערבוב כדי להאיר ולשלב לחלוטין לתוך הפודינג. מקפלים את שאר הקרם, שמירה על כ 2 אונקיות, אשר תשתמש עבור צנרת על גבי. לגרד את הפודינג המואר לתוך קליפת העוגה מקורר. מקטרת את השמנת הנותרת על העוגה ומשתמש במיקרו-פלטה או בקולף, מגלחת שוקולד מלמעלה. צמרמורת עד 1 שעה לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף