עוגת קרמל
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לאפייה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל, עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה: מעיל קל 13 - על ידי 9-מחבת עוגה עם תרסיס אפייה. שורה תחתונה עם נייר קלף; מעיל שוב עם תרסיס אפייה. התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
בסיר בינוני כבד תחתית, להמיס חמאה על אש בינונית נמוכה. מבשלים חמאה, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד שמתחיל קצף; כשקצף מתיישב, ביטים חומים יתחילו להתיישב בתחתית הסיר; מסירים חמאה מחום ויוצקים לקערה גדולה כאשר בראונינג האט, 12 עד 15 דקות בסך הכל.
מעבירים חמאה לקערה גדולה ומקררים עד למוצק, 45 עד 60 דקות.
בינתיים, לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה בינונית; מילואים.
מערבבים חלב ווניל בכוס מדידה נוזלית; מילואים.
עם מערבל חשמלי או מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות חמאה מצוננת משחימים וסוכר בקערה גדולה במהירות בינונית עד אור ורך, כ 3 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם תערובת חלב. לגרד את התחתית ואת הצדדים של הקערה לפי הצורך.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד tester מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
מעביר מחבת קירור מתלה מגניב 10 דקות במחבת. הפוך את העוגות ישירות על מתלה קירור, לקלף ולהשליך קלף, ולאחר מכן הפוך על מתלה קירור שני להגדיר בתוך גיליון אפייה מעוטר כך העליון פונה למעלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
עבור הקרמל: בסיר בינוני כבד תחתית, להמיס חמאה על אש בינונית נמוכה. מבשלים חמאה, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד שמתחיל קצף; כמו קצף מתיישב, סיביות חומות יתחילו להתיישב בתחתית סיר; כאשר בראונינג האטה (12 עד 15 דקות מאוחר יותר), מיד מערבבים סוכר חום, סירופ תירס, שמנת חמוצה, ומלח ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד רשם הטמפרטורה 235°f על מדחום ממתקים, על 12 דקות.
יוצקים קרמל על עוגה, מתפשטים לתוך שכבה אפילו עם מרית אופסט או מרית גומי.