עוגת קרמל III
עוגת קרמל III הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1156 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חמאה, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד טוב כמו קינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C.)
במחבת ברזל כבדה, מעל חום בינוני, מערבבים 1 כוס סוכר עד מומס וזהוב חום. להפחית את החום נמוך ומערבבים במים רותחים. תניח בצד.
מוסיפים קמח ומלח לערבוב חמאה ביסודיות. מערבבים בחלב 1/4. החזירו מחבת לתנור, בחום נמוך, והוסיפו 1/4 כוסות חלב וסירופ קרמל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. שים חלמונים בקערה קטנה.
להוסיף על 1/2 של תערובת חמה חלמונים ביצה.
יוצקים את תערובת החלמון בחזרה לתוך תערובת קרמל שנותר. מבשלים 1 דקה ויוצקים לתוך קליפת עוגה אפויה.
מקציפים חלבונים עם קרם של טרטר עד קצף.
להוסיף 1/2 סוכר נשאר, לאט מאוד, פועם עד חלבונים ביצה נוקשים.
מורחים על מילוי ואופים ב 400 מעלות במשך 10 דקות, או עד מרנג הוא השחמה קלות.