קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד ללא קמח לבנדר-ארל גריי

עוגת שוקולד ללא קמח לבנדר-ארל גריי
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 755 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1312 אוהדים. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר מגורען, עלי תה ארל גריי רופף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-ארל גריי, עוגת שוקולד-ארל גריי פאונד, ו עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה.

הוראות

1
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. גריז מחבת 10 אינץ ' קפיץ עם חמאה 1 כף וקו חיצוני של מחבת עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מפזרים 1 כפית מלח מלדון על תחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
דופק את הסוכר עם 1 כף לבנדר ו 1 כפית תה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תהתה
4
שלב מים רותחים עם הנותרים 3 כפות לבנדר שנותרו 3 כפות תה בכוס מדידה נוזלית; תלול במשך 5 דקות. תערובת זן לתוך קערה בינונית הוכחה חום, לחיצה על מוצקים לשחרר כל נוזל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים שוקולד ו 8 כפות הנותרים חמאה לבנדר - תה תערובת ולהגדיר מעל דוד כפול (החלק התחתון של קערה לא צריך להיות נוגע מים רותחים). מערבבים ברציפות עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר קערה מחום ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בקערה גדולה להקציף חלמונים ביצה 3/4 כוס סוכר במרץ עד התערובת היא בצק עבה, חיוור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים קקאו, וניל, ושולחנות מלח ומקציפים עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
נייר אורזנייר אורז
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים כ 1/4 כוס שוקולד חם לתערובת חלמון הביצה ומערבבים עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
10
להקציף בשוקולד שנותר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
ב גדול, נקי, קערה יבשה לנצח חלבונים ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית נמוכה עד הלבנים מתחילים קצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף סוכר 1/2 כוס הנותרים ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
להקציף על 1/3 של מרנג לתוך הבלילה שוקולד עד משולב לחלוטין. עם מרית גומי, לקפל את המרנג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
לגרד את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ומפזרים הנותרים 1 כפית מלח מלדון.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
14
אופים עד העליון מתחיל לפצח ועוגה tester יש פירורים לחים מצורפים אליו כאשר מוכנס, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
להעביר עוגה למתלה קירור. מגניב במחבת 10 דקות, ולאחר מכן להסיר עובש springform מגניב לחלוטין, על 1 שעה. מנפים סוכר cofectioners על עוגה מקוררת, ומפזרים מלח לבנדר ומלדון אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף