עוגת שוקולד פטל כפולה
עוגת שוקולד פטל כפולה היא חלב חינם קינוח. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא ריבת פטל, ביצים, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד כפולה עם מילוי פטל, עוגת שוקולד כפולה W / מילוי פטל, ו עוגת שוקולד פטל שכבות כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350° F. ספריי שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, ביצים, שמן, ומים ולהכות עם מיקסר חשמלי במשך כ 2 דקות, עד חלקה וקרם.
באמצעות מרית גומי או כף, לקפל את שבבי שוקולד לתוך הבלילה עוגה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני מחבתות עוגה ואופים במשך 30 דקות, או עד tester קיסם או עוגה להציב במרכז העוגות יוצא נקי.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במחבתות שלהם. כאשר מגניב, להפוך עוגה אחת החוצה, בצד עגול למטה, על מגש שטוח או על כן עוגה מכוסה שתי חתיכות של נייר שעווה, מעט חופפים במרכז. כדי להפוך שטוח על גבי, לחתוך את הצד המעוגל את שתי השכבות לפני הערימה.
החל שכבה דקה של ציפוי שוקולד על החלק העליון של השכבה הראשונה, ואחריו שכבה של ריבת פטל. נקודה כ 1/4 כוס פטל טרי על גבי ריבה, משאיר רווחים בין פירות יער. בזהירות למקם את השכבה השנייה של עוגת שוקולד, מעוגל בצד למעלה, או אם העליון הוסר, בצד התחתון למעלה, בעדינות יישור שתי השכבות יחד. עם מרית אופסט או סכין, להפיץ שכבה דקה של ציפוי סביב הצדדים העליון של העוגה ולהוסיף ציפוי נוסף עד הצדדים מכוסים וחלק. כפור את החלק העליון של העוגה עד מכוסה וחלק. סיים את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם שאר פטל.