קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד צ'יפס חמאה

עוגת שוקולד צ'יפס חמאה
מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס חמאה עם ציפוי שוקולד מרשמלו רך.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב החמאה: ממיסים את החמאה בסיר רוטב על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הסוכר החום, סירופ תירס, ומלח. להביא מבשלים ומערבבים עד ענבר זהוב בצבע, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר מהחום ומערבבים לאט בקרם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
5
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
6
עבור המילוי: להוסיף את גבינת מסקרפונה ואת השמנת הכבדה לקערה גדולה ובוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיף את הסוכר, וניל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
לטאטא עד פסגות רכות טופס, ואז לקפל את שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
יוצקים את המילוי לתוך הקרום, מחליקים את משטח העוגה. מקררים למשך 3 שעות לפחות ומגישים עם רוטב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן