Ropa Vieja (תבשיל בשר קובני)
Ropa Vieja (תבשיל בשר קובני) דורש בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו גויאן אדובו, פלפל טחון גויה, שום גויה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון במרכז אמריקה. וזה טוב. נסו רופה וייחה-תבשיל בשר קובני, תבשיל בשר קובני (Ropa Vieja), ו תבשיל קובני (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני גבוה. בשר העונה עם אדובו.
מוסיפים סטייק לסיר ומבשלים בקבוצות, הופכים פעם אחת, עד להשחמה טובה, כ -10 דקות.
מעבירים בשר לצלחת. מנמיכים את החום למדיום. מערבבים בצל ופלפלים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, על 10 דקות.
להוסיף sofrito ושום לסיר; לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מערבבים 3 כוסות מים, רוטב עגבניות, סזון, בויון בקר ופלפל. מביאים תערובת לרתיחה. להחזיר בשר לחשיש. חום נמוך בינוני נמוך ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, כ 45 דקות. מערבבים זיתים וצלפים. סיר כיסוי; מבשלים עד חתיכות בשר בקלות עם מזלג, 1-1 1/2 שעות, הוספת מים יותר במדידות 1/4 כוס, אם הסיר הופך יבש.
להעביר בשר לעבודה; לגרוס בשר עם שני מזלגות. מביאים את הרוטב לרתיחה.
מערבבים בשר וכוסברה לרוטב.