קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

Ropa Vieja (תבשיל בשר קובני)

Ropa Vieja (תבשיל בשר קובני)
Ropa Vieja (תבשיל בשר קובני) דורש בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו גויאן אדובו, פלפל טחון גויה, שום גויה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון במרכז אמריקה. וזה טוב. נסו רופה וייחה-תבשיל בשר קובני, תבשיל בשר קובני (Ropa Vieja), ו תבשיל קובני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני גבוה. בשר העונה עם אדובו.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים סטייק לסיר ומבשלים בקבוצות, הופכים פעם אחת, עד להשחמה טובה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מעבירים בשר לצלחת. מנמיכים את החום למדיום. מערבבים בצל ופלפלים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
להוסיף sofrito ושום לסיר; לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מערבבים 3 כוסות מים, רוטב עגבניות, סזון, בויון בקר ופלפל. מביאים תערובת לרתיחה. להחזיר בשר לחשיש. חום נמוך בינוני נמוך ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, כ 45 דקות. מערבבים זיתים וצלפים. סיר כיסוי; מבשלים עד חתיכות בשר בקלות עם מזלג, 1-1 1/2 שעות, הוספת מים יותר במדידות 1/4 כוס, אם הסיר הופך יבש.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Sazon CompletaSazon Completa
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
להעביר בשר לעבודה; לגרוס בשר עם שני מזלגות. מביאים את הרוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מערבבים בשר וכוסברה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מגישים עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן

יין מומלץ: Gewurztraminer, פינו גריס, ריזלינג

הקאריביים בתפריט? נסה זיווג עם Gewurztraminer, פינו גרי, ו ריזלינג. אתה רוצה לבחור עבור יינות עם קצת מתיקות בעת התמודדות עם מאכלים קריביים חריפים. מגישים יינות אלה מקורר כך שהם אפילו יותר מרעננים. Chateau ביאנקה Gewurztraminer עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Bianca Gewurztraminer
Chateau Bianca Gewurztraminer
ארומטי בפראות עם רמזים של ליצ ' י, תבלינים אקזוטיים ונגיעה של עלי כותרת של ורדים. הערות רכות אך מתובלות על החיך עם מגע של חומציות חדה על הגימור. נהדר עם פרשת חג ההודיה!