קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד צ'יפס חמאה

עוגת שוקולד צ'יפס חמאה
עוגת שוקולד צ'יפס חמאה דורשת בערך 3 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 829 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, גבינת מסקרפונה, סירופ תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 139 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 18%. נסו עוגת שוקולד צ'יפס חמאה, עוגת שוקולד צ'יפס חמאה עם ציפוי שוקולד מרשמלו רך, ו עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב החמאה: ממיסים את החמאה בסיר רוטב על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הסוכר החום, סירופ התירס והמלח. מביאים לרתיחה ומערבבים עד לקבלת צבע ענבר זהוב, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסירים מהאש ומערבבים לאט את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
5
מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
6
למילוי: מוסיפים את גבינת המסקרפונה והשמנת הכבדה לקערה גדולה ומבשלים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הסוכר, הווניל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות ואז מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
יוצקים את המילוי לתוך הקרום, מחליקים את משטח העוגה. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות ומגישים טפטוף עם רוטב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. אתה יכול לנסות מלאך מאוחר קציר ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל מאוחר קציר ריזלינג
אנג ' ל מאוחר קציר ריזלינג
המלאך של מסינה חוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.