דלעת בוטנים פשוטה
דלעת בוטנים פשוטה דורשת בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 418 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סירות ספגטי בוטנים תאילנדי פשוטות , מטבל פשוט דלעת חמאת בוטנים {עשוי עם חלבון בוטנים טבעי של ג'יימי איסון} , ודלעת פשוטה בגריל .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
קולפים וחותכים את דלעת הבוטנים לחתיכות של 2 אינץ'.
מניחים את הנתחים לתוך תבנית לחם או כלי אפייה עמוק וצר אחר.
מפזרים את הסוכר החום והמלח על החתיכות ומפזרים מעל את החמאה. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
אופים ב-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) במשך 35 דקות.