זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך מצוין. פאי קי ליים קפוא , פאי קי ליים קפוא ופאי קי ליים קפוא דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת שוקולד צ'יפס מיניאטורי, מחולקת
3
לקבלת הקרום, מערבבים בקערה את פירורי קרקר הגרהם, הסוכר והחמאה. מהדקים לתבנית פאי בגודל 9 אינץ', מוודאים שהדפנות והתחתית יהיו בעובי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
2 1 אונקיה ריבועי שוקולד חצי מתוק
חבילת אטריות לבישול מהיר ותערובת שמנת חמוצה ורוטב עירית
לימון ונענע
פפרוני, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק
4
אופים במשך 10 דקות. מניחים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת שוקולד צ'יפס מיניאטורי, מחולקת
5
למילוי מקציפים את החלמונים והסוכר במהירות גבוהה בקערת מערבל חשמלי עם חיבור משוט למשך 5 דקות, עד לקבלת תערובת סמיכה. עם המיקסר על מהירות בינונית, מוסיפים את החלב המרוכז, גרידת הליים ומיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
1 תות, קלוף
5 כוסות קוקוס, מחולק
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פפרוני, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק
6
יוצקים לקליפת הפאי האפויה ומקפיאים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
לקישוט, מקציפים את השמנת הכבדה במהירות גבוהה בקערת המיקסר החשמלי המצויד בחיבור המקצף עד שנוצרות פסגות רכות.
יין מומלץ: Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן
Moscato d'Asti, Late Harvest Riesling, ו-Late Harvest סוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי עבור קי ליים פאי. מכיוון שפשטידת ליים היא די חמוצה, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה כדי לאזן אותו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
צבע צהוב שמש חיוור וקריזנט קל, למוסקטו ד'אסטי הזה יש ניחוחות עזים של אפרסקים, עלי ורדים וג'ינג'ר. בחיך הוא מתוק עדין ונוצץ עם חמיצות צנועה, איזון טוב, מורכבות טובה וסיומת של משמשים טריים. נפלא כאפריטיף, מלווה מושלם למטבח הפאן-אסיאתי וללובסטר, כמו גם מאפים, קינוחים על בסיס פירות וקרמימים וגבינות כחולות.