עוגת שוקולד קולה דובדבן
עוגת שוקולד קולה דובדבן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 531 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מ טעם הבית דורש שוקולד חצי מתוק, מלח, חמאה וסוכר. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 19%. נסו עוגת קולה שוקולד-דובדבן, עוגת קולה שוקולד עם ציפוי קולה, ו עוגת קולה דובדבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן מביאים לרתיחה קולה ודובדבנים מיובשים.
מסירים מהאש; תן לעמוד למשך 30 דקות.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, השוקולד, אבקת האפייה והמלח.
שלב את חלב השוקולד, החמאה והווניל; מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה תערובת דובדבנים.
יוצקים לתוך 3-קו. סיר איטי מצופה בתרסיס בישול.
לציפוי, בסיר קטן, שלבו את הקולה, הסוכר והסוכר החום. מבשלים ומערבבים עד להמסת הסוכר.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שוקולד ורום לתערובת אחידה.
יוצקים מעל הבלילה; לא מערבבים.
מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד להתייצבות. כבה את האש; תן לעמוד, מכוסה, למשך 30 דקות.
מגישים חם עם גלידה ודובדבני מרשינו אם רוצים.