קרפצ'יו אננס עם סורבה לימון גרידה מסוכרת
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מים, תפוזים, אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוזים עלומים עם גרידה מסוכרת וג'ינג'ר, קרפצ'יו אננס עם בזיליקום תאילנדי אוכמניות, ו אננס קלוי עם כוכב אניס אננס סורבה (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מקלף ירקות, לחתוך את ההתלהבות מאחד התפוזים ברצועות רחבות ולאחר מכן לרצועות גפרור.
שים את ההתלהבות בסיר בינוני עם מים וסוכר. מבשלים עד גרידה הוא שקוף ומכרז ואת הנוזל מצטמצם כ 2/3 כוס, כ 25 דקות. מסננים את ההתלהבות, שמירה הן את הסירופ ואת ההתלהבות. לסחוט 3/4 כוס מיץ מהתפוזים, מסננים לתוך הסירופ, וצינה במקרר.
הליבה כל מחצית של האננס על ידי ביצוע חתך אלכסוני בצד אחד של הליבה עם סכין משונן ארוך. לעשות חתך אלכסוני בצד השני של הליבה, ויצרו V.
הסר את הליבה. הפוך את החצאים וחתוך את לרוחב האננס לפרוסות 1/8 אינץ'. מסדרים את הפרוסות על ארבע צלחות במעגלים קונצנטריים.
יוצקים את הסירופ הכתום על פרוסות האננס. שים כדור של סורבה על גבי האננס ואת גרידה מסוכר על סורבה.