עוגת שיבולת שועל עם שבבי שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד צ'יפס עוגת שיבולת שועל. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 442 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, קצפת, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס, שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס, ו שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים שיבולת שועל ו 1 1/4 כוסות מים רותחים; בואו לעמוד 20 דקות. בקערה אחרת, מערבבים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח.
תנור חום כדי 177°. Spray 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול; קמח קל. בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס חמאה, 1 כוס סוכר חום ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת. מקציפים ביצים ווניל. במהירות נמוכה, לנצח בתערובת קמח רק עד מעורבב. מקציפים בשיבולת שועל.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
הגדר שליטה בתנור לצלות. בקערה בינונית, לנצח 2/3 כוס סוכר חום 1/2 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת.
להוסיף קצפת; לנצח על מהירות בינונית עד חלקה. מערבבים בקוקוס, פקאן ושוקולד צ ' יפס.
מורחים ציפוי על עוגה. צלייה עם החלק העליון של מחבת על 6 אינץ ' מחום 1 דקה או רק עד חום זהוב מבעבע ואור. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור, על 2 שעות.