עוגת שיפון דלעת אני
פאי שיפון דלעת אני דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 35 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, חלבוני ביצה, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 61%, המנה הזו די טובה. נסו פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, פאי שיפון דלעת, ו פאי דלעת שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 1/2 כוס סוכר, ואז דלעת, חלב, מלח ותבלינים. מבשלים בדוד כפול עד עבה.
מרככים ג ' לטין במים קרים, ואז מערבבים לתערובת חמה.
מקציפים לבנים לפסגות רכות, ויוצקים בהדרגה 1/2 כוס סוכר. המשך להקציף לפסגות בינוניות-נוקשות. מקפלים לתערובת הדלעת.
יוצקים לקליפת פאי מקוררת ומצננים. תהנה!