עוגיות תמרים חמאה
עוגיות תמרים חמאה דורשות בסביבה 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 168 קלוריות. מתכון זה משמש 24. אם יש לכם תמצית ונילן, ביצה, תמרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו קינוח זול. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פודינג תמרים ובננה עם רוטב חמאה, עוגיות תמרים וצימוקים מתובלים (המכונה גם עוגיות נזיר), ו עוגיות חמאה.
הוראות
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד אור ותפוח. מקציפים ביצה וניל.
מוסיפים שמנת חמוצה; מקציפים רק עד לאיחוד.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה שבבי חמאה ותמרים.
זרוק על ידי כפות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 8-12 דקות או עד להשחמה קלה ולהתייצב.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.