עוגת שכבת לימונדה ורודה
גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת משקה לימונדה ורודה, תרכיז לימונדה ורודה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו עוגת שכבת לימונדה ורודה, עוגת דוכן לימונדה ורודה, ו עוגת לימונדה ורודה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות בשורה התחתונה עם נייר קלף או נייר שעווה.
הכן את הבלילה העוגה על פי הוראות החבילה. כדי הבלילה, מערבבים את גרידת לימון, וניל, ואבקת לימונדה ורודה.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים עד הזהב וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. בזהירות להפוך את העוגות על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בעוד העוגה היא אפייה, להכין את הזיגוג על ידי מכות יחד את הסוכר של ממתקים הנותרים 1 כוס חמאה עד רכות. מקציפים את שאר החומרים לציפוי עד בשילוב.
להעביר עוגה אחת לדוכן עוגה או מגש גדול. באמצעות מרית אופסט, להפיץ את החלק העליון של העוגה עם שכבה של ציפוי.
מניחים את העוגה השנייה על גבי הראשון.
מורחים את הזיגוג הנותר על גבי וצדדים של שתי השכבות.