עוגת שקדים עם רוטב טריפל ברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים עם רוטב ברי משולש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 318 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו גאלט לימון טריפל ברי עם קרום שקדים, קל טריפל ברי שקדים לתקוע עוגה, ו עוגת שקדים עם תותים-רוטב ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מערבבים 3/4 כוס סוכר ואת קורנפלור. מערבבים במים וצבע מזון. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
הסר מהחום; מגניב 10 דקות. מערבבים פירות יער. מכסים ומקררים עד ההגשה.
תנור חום 232°. גריז התחתון הצדדים של מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ', עם קיצור. בקערה בינונית, מערבבים קמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד התערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים בחלב, תמצית שקדים וביצים רק עד מעורבב.
אופים shortcake 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מגישים עם רוטב ברי משולש.