עוגת תפוחים וושינגטון
עוגת תפוחים וושינגטון דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 387 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן צמחי, תמצית vanillan, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תפוחים וושינגטון, עוגת תפוחים מדינת וושינגטון, ו נשיכות תפוח וושינגטון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. חמאה 9x13 מחבת אינץ'.
מורחים תפוחים באופן שווה על החלק התחתון של המחבת.
מקציפים ביצים עם מיקסר עד עבה וקל.
מערבבים סוכר ושמן ומוסיפים לביצים.
מערבבים יחד קמח, קינמון, סודה ומלח.
מוסיפים לתערובת ביצים ומכים פנימה. מערבבים אגוזים וניל. הבלילה תהיה עבה מאוד.
מורחים את הבלילה על תפוחים במחבת.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי.
מורחים עם ציפוי גבינת שמנת.
כדי להפוך את הדובדבן גבינת שמנת: מקציפים גבינת שמנת עד רכות. הכה ב 1/4 כוס חמאה מומסת, ולאחר מכן הכה בסוכר ממתקים ומיץ לימון.
מורחים על עוגה מקוררת. להכניס למקרר.