עוד מלחם בריא בחמש דקות ביום: אספרסו שוקולד לחם מחיטה מלאה
אם $1.98 למנה נופל בתקציב שלך, יותר מלחם בריא בחמש דקות ביום: אספרסו שוקולד לחם מחיטה מלאה יכול להיות סופר חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 841 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם דבש, סוכר, ביצה לשטוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם בייגלה: חיטה מלאה בריאה, לחם בננה אגוזים בריא, ו לחם בננה בריא מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הקמחים, אבקת קקאו, שמרים, מלח, גלוטן חיטה חיוני בקערה 5 ליטר, או מיכל מזון lidded (לא אטום).
מערבבים את החומרים הנוזליים ואת השוקולד הקצוץ ומערבבים עם החומרים היבשים ללא לישה, באמצעות כף, מעבד מזון של 14 כוסות (עם מצורף לבצק), או מערבל לעמוד כבד (עם משוט). ייתכן שיהיה עליך להשתמש בידיים רטובות כדי לקבל את החלק האחרון של קמח לשלב אם אתה לא משתמש במכונה.הבצק יהיה רופף, אבל זה יתייצב כאשר צונן. אל תנסה להשתמש בו בלי מצמרר לפחות 2 שעות.מכסים (לא אטומים), ומאפשרים לבצק לנוח בטמפרטורת החדר עד שהוא עולה ומתמוטט (או משתטח על גבי), כ 2 שעות.מקררים אותו במיכל lidded (לא אטום) ולהשתמש במהלך 5 הימים הבאים. מעבר לכך, הבצק מאחסן היטב במקפיא עד 2 שבועות במיכל אטום. להקפיא אותו במנות 2 קילו. בעת שימוש בבצק קפוא, להפשיר אותו במקרר במשך 24 שעות לפני השימוש, ולאחר מכן לאפשר את המנוחה הרגילה/עלייה זמן.ביום האפייה, משמנים תבנית 84 אינץ ' של כיכר לחם. אבק את פני השטח של הבצק המקורר עם קמח לחתוך חתיכת 2 פאונד (גודל מלון). אבק את החתיכה עם יותר קמח במהירות לעצב אותו לתוך כדור על ידי מתיחת פני השטח של הבצק סביב לתחתית על כל ארבעת הצדדים, סיבוב הכדור רבע סיבוב כמו שאתה הולך.להאריך את הכדור לתוך אליפסה ולמקם אותו לתוך מחבת כיכר; המטרה שלך היא למלא את המחבת על שלושה רבעים מלאים. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולאפשר לנוח ולעלות במשך 1 שעה 45 דקות.שלושים דקות לפני האפייה, מחממים את התנור ל 177°, עם מתלה ממוקם במרכז התנור. אם אתה לא משתמש באבן בתנור, 5 דקות מראש הוא מספיק. אין צורך בקיטור.ממש לפני האפייה, השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את הקרום העליון של כיכר עם שטיפת ביצים, ולאחר מכן מפזרים את הסוכר הגולמי.
אופים ליד מרכז התנור במשך כ 45 עד 50 דקות, עד המשרד.
הסר את הלחם מהמחבת ולאפשר לו להתקרר על מתלה לפני חיתוך ואכילה.