עוף בהכתרה נאנס עם סלט כרוב הודי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: המבורגר עוף הודי עם סלט מלפפון יוגורט, פיצה עם לימון וסלט חמאת בוטנים, ו עוף הכתרה.
הוראות
לגרוס את הבשר מהעוף ולהניח בצד. כדי להפוך את הרוטב, לערבב את היוגורט, מיונז, אבקת קארי, chutney וכמה תיבול עם חצי כוסברה. זרוק את זה לתרנגולת.
כדי להפוך את סלט הכרוב, לערבב את הגזרים, כרוב וחרדל זרעים בקערה גדולה עם כוסברה הנותרים, ואז העונה.
מחממים את הלחם בטוסטר. אפשר 2 לאדם העליון עם חלק סלט הכרוב, ואז תערובת העוף.
מגישים זרועים כוסברה, עם סלט כרוב נוסף בצד.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
נאן עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר)]()
Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר)
100% מוסמך גרונר אורגני Veltliner. יין זה הוא צמחים, טרי, ומתובל עם הערות של פלפל לבן, תפוח, והדר על החיך.