עוף הבורבון של באיו סם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 1025 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת שום, פלפל קאיין, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: פסטה באיו עם עוף, פסטה עוף באיו, ו פסטה עוף באיו.
מערבבים את כל המרכיבים רוטב/מרינדה (למעט יין לבן demi-glace) היטב ושופכים חצי על עוף. שומר את החצי השני לרוטב. מכסים ומקררים (ערבוב לעתים קרובות) במשך כמה שעות (הלילה הטוב ביותר).3 שתי שיטות הכנה.4 השיטה הטובה ביותר היא לחמם מחבת שטוחה על הגריל שלך לחום גבוה, לטפטף קצת שמן בוטנים רק לפני הנחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
שדי פסיון אם )
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקות
3
מסננים עוף במרינדה ומבשלים כמה דקות בכל צד או מערבבים טיגון. קבלת תו טוב על הקצוות מוסיף את הטעם, אז תן לו להגדיר דקה או שתיים.5
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
רוטב שמור חום שנשמר בצד, הוספת יין לבן demi-glace, מערבבים לשלב היטב. רתיחה נמוכה של 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
עצם הודו וצוואר הודו
5
לשמש רוטב טבילה, לשפוך על אורז מלוכלך או אורזו.6 או.7 השיטה השנייה היא לאפות עוף ב 375 במשך 50 דקות בשכבה אחת, צולה כל 10 דקות.
הסר עוף. שפשף את מיצי המחבת עם כל החלקים החומים לרוטב שמור, הוסף יין לבן וגלאס ושרף נמוך 10 דקות.8 נהדר עם פלפל לימון אורז Parboiled ושעועית נשמה.9 רוטב הוא גם מופחת גדול ומשמש טפטוף עם צדפות בגריל.