עוף ג'יארדינו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל, מים, תערובת רוטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל פסטה 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לשטוף תחת מים קרים, לנקז ולהניח בצד.
מוסיף ירקות לאותו מחבת ו לטגן עד מבושל פריך אבל לא רטוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים שום, קורנית, יין, פתיתי פלפל ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
לטגן במשך כמה דקות על חום בינוני, לוודא שאתה מבשל כדי להפחית את החומציות של מיץ לימון (אחרת, כאשר אתה מוסיף את הקרם, זה יהיה קרדל). מערבבים במים, ולאחר מכן לשלב את תערובת הרוטב עם קצת שמנת ומערבבים יחד עד התערובת היא לא גבשושי; להוסיף תערובת למחבת, ולאחר מכן להוסיף את השמנת הנותרת ומערבבים הכל יחד עד מעט מעובה. תניח בצד.