עוף מטוגן עם בצל מתוק ופרמג'יאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1086 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. אם יש לכם כרישה, חלב, פנקטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל מטוגן עם מילוי אורז מתוק, חומץ-עוף צלוי ובצל, ו בירה עוף מטוגן ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטגן. מתבלים את ירכי העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים אותם, צד העור למטה, על מחבת מטלית משומנת כך שהם לא נוגעים אחד בשני.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
מניחים את המחבת מתחת לטוחן ומבשלים עד הזהב, 10 עד 12 דקות. ואז להעיף ולבשל עד חום זהוב כהה על צד העור, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר, וקריר, צד עור למעלה, על מחבת broiler או על מגש.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
בינתיים, בסיר גדול וכבד, מחממים את הפנצ 'טה מעל חום בינוני-נמוך עד שהשומן מעובד והפנצ' טה פריך. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
שים את כרישה ובצל בשומן pancetta ומבשלים על אש בינונית נמוכה עד נבול ורך. לאחר מכן להעלות את החום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד צבע חום עשיר, כ -20 דקות. בעוד הירקות מבשלים, להביא את ציר העוף כדי רתיחה גבוהה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את הקמח לתערובת הבצל ומערבבים עד חלקה. מבשלים במשך 15 דקות מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את היין, החלב והמלאי, ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את החום ומבשלים בבעירה מהירה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מניחים את הירכיים עוף לתוך תערובת הבצל, יחד עם המיצים שאספו, ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד העוף הוא רק מבושל דרך והמיצים לרוץ ברור, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
כאשר מוכן לשרת, מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
מניחים את פרוסות הלחם על סדין עוגיות וקונים אותם תחת המטגן.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
טפטוף עם שמן זית, ומניחים 1 טוסט בכל קערת מרק מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
למריחה על טוסט אם רוצים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מניחים 2 ירכיים על כל חתיכת טוסט, ומצקת ¼ כוס של תערובת הבצל על כל ירך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק