עוף מיסו סיר חימר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 999 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבעולים שורש ברדוק, רוטב סויה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, בצל חימר עוף בסיר, ו סיר חימר עוף וג'ינג'ר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 500°f עם מתלה באמצע.
2
לטפוח עוף יבש, ואז לצלות, צד העור למעלה, בשכבה 1 בתבנית אפייה רדודה 17 על 12 אינץ ' עד שהעור הוא חום זהוב, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בעוד צלי עוף, להשרות פטריות אוזן עץ במים 4 כוסות עד שהתרכך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף היטב ולהשליך כל חתיכות קשות.
בואו לעמוד עד שומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות, ואז לרפרף ולהשליך שומן.
8
הוסף מלאי מספיק כדי להביא סך 4 כוסות נוזל.
מרכיבים שתצטרך
9
להפחית את התנור ל 149° ולהעביר מתלה לשלישי התחתון.
10
לקלף שורש ברדוק, ואם יותר מ 1 אינץ ' עבה, חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
11
חותכים לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
12
להעביר שורש בורדוק לקערה, ולאחר מכן להוסיף חומץ 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
13
מחממים שמן בסיר כבד של 7-8 ליטר על חום בינוני-גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז מטגנים בצלים עד שמתרככים ומתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים שיטאקים, ג ' ינג ' ר, ושום ו sauté עד השום הוא זהב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים מירין ומרתיחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה. מערבבים ברוטב מיסו וסויה, ולאחר מכן מערבבים עוף, פטריות אוזן עץ, ברדוק (סחוט), תערובת מניות, ונותר 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ברפרוף את כל קצף.
מרכיבים שתצטרך
16
מכסים את הסיר ואת צמה בתנור עד העוף הוא רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
17
מערבבים בירוק חרדל וממשיכים לצלות, מכוסה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
18
מגישים בקערות רדודות.
1
עוף מיסו חימר סיר, ללא ירקות חרדל, משפר בטעם אם עשה 1 עד 2 ימים קדימה. צ ' יל, חשף, עד מגניב, ואז לכסות. כדי לחמם, להביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב בעדינות מדי פעם, ולאחר מכן מערבבים בירוק חרדל ומבשלים, מכוסה, עד שהירוקים רכים, כ -5 דקות.