קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

פלפלים ממולאים של השף ג'ון

פלפלים ממולאים של השף ג'ון
גשו לסופר וקנו אורז, מלח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו עוגת הרועים של השף ג'ון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים אורז ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. תניח את האורז המבושל בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מבשלים בצל ושמן זית על אש בינונית עד הבצל מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
4
מעבירים חצי בצל מבושל לקערה גדולה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים רוטב עגבניות, מרק בשר, חומץ בלסמי, פתיתי פלפל אדומים למחבת; לבשל ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מרק בשרמרק בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים תערובת רוטב עגבניות לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ ' ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מערבבים בשר בקר טחון, נקניק איטלקי, עגבניות חתוכות לקוביות, פטרוזיליה איטלקית, שום, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין לקערה עם בצל שמור; מערבבים היטב. מערבבים אורז מבושל פרמזן רג ' יאנו. דברים פלפלים ירוקים עם תערובת בשר ונקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פלפל ירוקפלפל ירוק
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
נקניקנקניק
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
אורז מבושלאורז מבושל
בשר טחוןבשר טחון
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בצלבצל
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מניחים חצאי פלפל ירוק ממולאים בתבנית אפייה על רוטב עגבניות; מפזרים נותר Parmigiano-רג ' יאנו, מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
הסר רדיד אלומיניום ואופים עד שהבשר אינו ורוד יותר, הפלפלים הירוקים רכים והגבינה מושחמת למעלה, תוספת של 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
גבינהגבינה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות4ציפורןשום, טחוןשום, טחון4largesפלפל ירוק, חצוי וזרעפלפל ירוק, חצוי וזרע1צביטהשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טחון רזהבשר טחון רזה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת היטב-רג'יאנוגבינת פרמזן מגוררת היטב-רג'יאנו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק חזיר איטלקי חם, מעטפת הוסרהנקניק חזיר איטלקי חם, מעטפת הוסרה0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבן גרגיר ארוך לא מבושלאורז לבן גרגיר ארוך לא מבושל