עוף צלוי במחבת
עוף צלוי במחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו מלח כשר, שום, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עוף צלוי במחבת, עוף צלוי במחבת, ו עוף לימון צלוי במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תבנית אפייה מעוטרת בתנור.יש לשטוף את העוף וללטף אותו יבש עם מגבות נייר. באמצעות האצבעות שלך, בזהירות לשחרר את העור מן הבשר. הכנס חלק מהפטרוזיליה ו 1 פרוסת שום מתחת לעור של כל שד. מתבלים את שני צידי העוף במלח ופלפל.חם 1 כף השמן במחבת חסינת קנה מידה (רצוי ברזל יצוק) על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים חצי מהעוף למחבת, עור בצד למטה, ומבשלים עד הזהב, 5 עד 6 דקות.
מעבירים את העוף לתבנית אפייה. חזור עם השמן שנותר ועוף. צלי עד שהעור פריך והעוף מבושל דרך, כ -25 דקות.
מניחים את השום והפטרוזיליה מתחת לעור של שדי העוף ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים עד 24 שעות לפני הבישול.