קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף צלוי פרפר עם Quick Jus

עוף צלוי פרפר עם Quick Jus
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 212 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טחון, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-84 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי W. בצל וגזר, עוף צלוי בריח עשבי תיבול, ו Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי.

הוראות

1
הגדר מתלה תנור למיקום העליון באמצע וחימום מראש תנור ל 400 ° F. באמצעות מזמרה מטבח חדה, להסיר את עמוד השדרה מעוף לחתוך את עמוד השדרה לחמישה עד שישה 1 אינץ חתיכות ארוכות. תניח את עמוד השדרה בצד. Flatten עוף על ידי הצבת צד עור שטוח על קרש חיתוך והפעלת לחץ מוצק על עצם השד. לשפשף עוף על כל המשטחים עם 1 כף שמן. מתבלים בנדיבות עם מלח כשר ופלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הגדר מתלה תיל בתבנית אפייה מצופה בנייר אלומיניום. מיקום עוף כך השדיים מיושרים עם מרכז אפייה והרגליים קרובים לקצה. צלוי עד החלק העבה ביותר של השד קרוב עצם רושם 150 מעלות על מדחום קריאה מיידית ומפרק בין הירכיים הגוף רושמים לפחות 77°, 45 דקות עד 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
בינתיים, חום שנותר שמן כפות בסיר קטן על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הוסף עמוד השדרה עוף ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה היטב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
הוסף עלה דפנה ו deglaze עם ורמוט או שרי ומים כוס 1, באמצעות כף עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים במשך 20 דקות. מסננים החוצה מוצקים ולהחזיר נוזל למחבת. מרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד כ 1/3 כוס נשאר, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ורמוטורמוט
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להקציף ברוטב סויה, חמאה, ומיץ לימון את החום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר עוף מהתנור, להעביר ללוח חיתוך, אוהל רופף עם נייר, ולאפשר לנוח חמש דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים עם jus חם.