עוף צ'רקסי
זה מובא אליך על ידי מזון ויין. גשו לסופר וקנו חלב, כוסברה, זרעי כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף צ'רקסי, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, ו העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית.
הוראות
שים את העוף בסיר מרק גדול.
מוסיף את הבצל, allspice, ציפורן, פלפל, עלי דפנה וזרעי כוסברה.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד העוף מבושל, על 30 דקות.
להעביר את העוף לצלחת וכאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור ולמשוך את הבשר מן העצמות לגזרים.
מסננים את מרק העוף הריחני ומעבירים 3 כוסות לסיר קטן. מרתיחים עד מופחת בחצי, על 10 דקות. מתבלים במלח.
בקערה קטנה, מועכים את פיתה בחלב עד שהוא ספוג לחלוטין.
תעביר את הפיתה למעבד מזון.
מוסיפים את האגוזים ואת השום ומעבדים למשחה. עם המכונה על, להוסיף כ 1 כוס של מרק מופחת בזרם דק עד צורות רוטב עבה; להוסיף יותר של מרק במידת הצורך. מתבלים את רוטב האגוז במלח ופלפל ומגרדים חצי ממנו לקערה. מקפלים את העוף הקרוע והכוסברה לרוטב אגוז. תלולית את העוף על צלחת, למעלה עם קמצוץ של פלפל אדום טורקי ומגישים. תעביר את רוטב האגוזים ליד השולחן.