קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות76
מגזין

בס מפוספס צלוי עם פלפל אדום - רוטב פפריקה ספרדי עם בטטה מטוגנת

בס מפוספס צלוי עם פלפל אדום - רוטב פפריקה ספרדי עם בטטה מטוגנת
בס מפוספס צלוי עם פלפל אדום - רוטב פפריקה ספרדי עם בלילת תפוחי אדמה מטוגנים הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 167 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 1460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, עלי קורנית, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. וזה די טוב. נסו בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה, מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט, ו עוף צלוי עם פפריקן ספרדי ותפוחי אדמה מרוסקים צלויים בעשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט פפריקה במחבת קטנה על חום בינוני עד הארומה עולה והצבע מעמיק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר מהחום. בבלנדר, לשלב את הפפריקה עם חומץ, דבש, ופלפלים אדומים להתמזג היטב. מוסיפים לאט את השמן ומתמזגים עד שהם מתחלבים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל אדוםפלפל אדום
פפריקהפפריקה
חומץחומץ
דבשדבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
עבור בס: מחממים התנור ל 400 מעלות F. לעשות 4 חתכים אלכסוניים בכל צד של כל דג, להגיע כל הדרך עד העצם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים מחבת צלייה גדולה על מבער מעל חום גבוה. כאשר מחבת הוא שמן להוסיף חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מחממים שמן לכמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
6
מניחים את הדגים במחבת צלייה לצרוב עד חום זהוב, על 1 עד 2 דקות לכל צד. כאשר דגים צרובים, מניחים את מחבת הקלייה לתנור וצולים במשך 12 עד 14 דקות, בהתאם לגודל הדגים. מסדרים את הדגים על מגש גדול עם תפוחי אדמה מטוגנים הבלילה טפטוף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
7
עבור הבלילה מטוגנת תפוחי אדמה: בקערת ערבוב, לשלב את הבירה, ביצה, חלב, קמח, חמאה מומסת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בירהבירה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
9
מוסיף את הקורנית לבלילה הבירה.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
בירהבירה
10
מניחים את הבלילה ואת הקמח מתובל 2 קערות נפרדות. מתבלים את פרוסות תפוחי האדמה במלח ופלפל לפי הטעם. במחבת סאוט מעל חום בינוני, מחממים את השמן ל 375 מעלות F או עד טיפת הבלילה רוחשת במגע. לדלות את פרוסות תפוחי האדמה בקמח, לטבול אותם בבלילה, ומטגנים בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
תפוח אדמהתפוח אדמה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
11
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

מרכיבים

1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואבלילת בירה (מתכון לעיל)בלילת בירה (מתכון לעיל)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה, נמסהחמאה, נמסה1גדולביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו101 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה חדשים, מבושל עד רק מכרז ופרוס 1/8 אינץ ' עבהתפוחי אדמה חדשים, מבושל עד רק מכרז ופרוס 1/8 אינץ ' עבה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)פפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל אדום - רוטב פפריקה ספרדי (מתכון לעיל)פלפל אדום - רוטב פפריקה ספרדי (מתכון לעיל)3פלפלים אדומים, קלויים, קלופים, זרע וקצוץ גספלפלים אדומים, קלויים, קלופים, זרע וקצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים8בס מפוספס, 1 פאונד כל אחד, מדורג ושחוטבס מפוספס, 1 פאונד כל אחד, מדורג ושחוט