בס מפוספס צלוי עם פלפל אדום - רוטב פפריקה ספרדי עם בטטה מטוגנת
בס מפוספס צלוי עם פלפל אדום - רוטב פפריקה ספרדי עם בלילת תפוחי אדמה מטוגנים הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 167 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 1460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, עלי קורנית, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. וזה די טוב. נסו בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה, מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט, ו עוף צלוי עם פפריקן ספרדי ותפוחי אדמה מרוסקים צלויים בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוסט פפריקה במחבת קטנה על חום בינוני עד הארומה עולה והצבע מעמיק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר מהחום. בבלנדר, לשלב את הפפריקה עם חומץ, דבש, ופלפלים אדומים להתמזג היטב. מוסיפים לאט את השמן ומתמזגים עד שהם מתחלבים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל אדום
פפריקה
חומץ
דבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
עבור בס: מחממים התנור ל 400 מעלות F. לעשות 4 חתכים אלכסוניים בכל צד של כל דג, להגיע כל הדרך עד העצם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
עצם
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מניחים מחבת צלייה גדולה על מבער מעל חום גבוה. כאשר מחבת הוא שמן להוסיף חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
מחממים שמן לכמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
6
מניחים את הדגים במחבת צלייה לצרוב עד חום זהוב, על 1 עד 2 דקות לכל צד. כאשר דגים צרובים, מניחים את מחבת הקלייה לתנור וצולים במשך 12 עד 14 דקות, בהתאם לגודל הדגים. מסדרים את הדגים על מגש גדול עם תפוחי אדמה מטוגנים הבלילה טפטוף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
רוטב
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
7
עבור הבלילה מטוגנת תפוחי אדמה: בקערת ערבוב, לשלב את הבירה, ביצה, חלב, קמח, חמאה מומסת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
חמאה
קמח לכל מטרה
בירה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
9
מוסיף את הקורנית לבלילה הבירה.
מרכיבים שתצטרך
טימין
בירה
10
מניחים את הבלילה ואת הקמח מתובל 2 קערות נפרדות. מתבלים את פרוסות תפוחי האדמה במלח ופלפל לפי הטעם. במחבת סאוט מעל חום בינוני, מחממים את השמן ל 375 מעלות F או עד טיפת הבלילה רוחשת במגע. לדלות את פרוסות תפוחי האדמה בקמח, לטבול אותם בבלילה, ומטגנים בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים, על 2 דקות.