עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי)
הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ יין אורז, ממרח צ'ילי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי), הכרובית של גנרל צו, ו פאי פופאי.
הוראות
מערבבים מלאי, רוטב סויה, חומץ, הויסין, רסק צ ' ילי, שמן שומשום, סוכר, קורנפלור בקערה קטנה ומערבבים עם מזלג עד מעורבב וחלק.
מחממים שמן בווק גדול מעל חום גבוה עד לעישון.
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר ומערבבים ומטגנים עד ריחני, על 15 שניות. מיד להוסיף צ ' ילי שלם נאגטס עוף לזרוק לשלב.
מוסיפים רוטב ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה לתוך זיגוג מבריק עבה.
מעבירים תוכן מיד לצלחת חמה ומגישים עם אורז מאודה.