קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת

עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת
מתכון עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 30 דקות. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך שום, מלח, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: נקניק איטלקי Rigatoni ברוטב בזיליקום עגבניות עם פלפלים וקייל, נקניק איטלקי Rigatoni עם רוטב שמנת חריף, ו מניקוטי עם נקניק איטלקי ורוטב גבינת שמנת.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8-10 דקות, או עד אל דנטה, לנקז ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הוסף נקניק decased למחבת ולהתפורר עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים פתיתי פלפל אדום וממשיכים לטגן עד הנקניק הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מוסיפים בצל ושום למחבת וממשיכים עד שהבצל מתרכך. מערבבים עגבניות ומלח, (אם באמצעות עגבניות טריות לטגן אותם במשך 3 דקות עד מתרכך) ולאחר מכן מוסיפים שמנת קלה גבינת פרמזן; מבשלים בעדינות עד שהתערובת מתעבה (כ 5 דקות). מערבבים את הפסטה מבושלת בזיליקום וחום דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
קרם בהירקרם בהיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.