קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי אוכמניות ולימון עם קרום חמאה

פאי אוכמניות ולימון עם קרום חמאה
פאי אוכמניות ולימון עם קרום חמאה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 740 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו פאי אוכמניות עם קרום לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה וחותכים אותה בבלנדר מאפה עד שהחתיכות הגדולות ביותר הן בגודל של אפונה קטנה והתערובת מתחילה להתקלקל על בלנדר המאפה. דשדוש דרך התערובת עם הידיים, צובט חתיכות של שומן כדי לשטח אותם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים את החומץ ו 5 כפות מים קרח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הנוזל לתערובת הקמח ומערבבים במזלג. צבוט גוש בצק בידיים שלך: אם זה מרגיש לח ומתגבש יחד בקלות, זה כנראה התייבש מספיק. אם זה מרגיש ממש מתפורר, להוסיף עוד כף או שתיים של מי קרח עד שאתה יכול ליצור גוש בגודל בייסבול של בצק, אריזה אותו כאילו אתה עושה כדור שלג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כל חצי לדיסק שטוח. לעטוף את שני הדיסקים בניילון נצמד ולשמור בקירור לפחות 1 שעה עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
שלושים דקות לפני שאתה מוכן לגלגל את הבצק, להסיר אותו מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר כדי לרכך. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
למילוי אוכמניות: בקערה, לזרוק את האוכמניות עם הסוכר, קורנפלור וגרידת לימון ומיץ ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניותמילוי פאי אוכמניות
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אבק משטח עבודה ומערוך עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מרדדים דיסק בצק אחד קצת פחות מ 14 אינץ 'עבה, על 14 אינץ' בקוטר. מקפלים את הבצק לשניים ומעבירים אותו לצלחת פאי 9 או 10 אינץ'. להתפתח. לחץ על הבצק לפינות, עוזב את הבליטה לעת עתה. מקררים את הקרום הראשון בזמן שאתה מגלגל את הדיסק השני של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
הסר את הקרום התחתון מהמקרר ולמלא אותו בתערובת ברי. הכנס את הטפיחות של חמאה קרה מתחת לשכבה העליונה של פירות יער. למעלה עם חתיכת הבצק השנייה, וקצץ הן לבליטה 1/2 אינץ ' סביב העוגה. טאק את הבליטה לתוך גליל crimp קצה, לחיצה למטה כדי לחבר חלק הבצק מעבר לקצה הצלחת, מחזיק את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
חותכים חור במרכז העוגה, כמו גם כמה פתחי אוורור דקורטיביים.
12
מברשת את החלק העליון של העוגה עם שמנת ולאבק אותו עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
13
אופים במשך 20 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ואופים עוד 20 דקות. מכסים את הקצוות של העוגה בנייר כסף וממשיכים לאפות עד בועת המיצים במרכז להתעבות, 25 עד 35 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
תן לעוגה להתקרר עד שהיא רק חמה למגע לפני חיתוך והגשה. למעלה עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)