קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פאי אוכמניות ללא גלוטן עם קרום קמח תירס

פאי אוכמניות ללא גלוטן עם קרום קמח תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, כך לתת פאי אוכמניות ללא גלוטן עם קרום קמח תירס לנסות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 533 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח אורז, ביצה, קמח טפיוקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת אוכמניות פריך עם קרום שיבולת שועל ( ללא גלוטן + טבעוני), גאלט אוכמניות ובלקברי עם קרום קמח תירס, ו פאי אוכמניות עם קרום קמח תירס וקרם לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, מקום קמחים, קמח תירס, 2 כפות סוכר, מסטיק xanthan, 1/2 כפית מלח ותבלינים פשטידת דלעת. כיסוי, דופק, תוך שימוש בתנועות on-and-off מהירות, עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים 1/2 כוס חמאה וקיצור. מכסים; דופק עד פירורים גס טופס, על 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3
הוסף מים; דופק רק עד הבצק מגיע יחד. מחלקים בצק לשניים; לשטח כל אחד לדיסק. לעטוף בניילון נצמד; לקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
בקערה גדולה, לזרוק אוכמניות, 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, משמר, 1/4 כוס חמאה, קליפת לימון, מיץ לימון 1/8 כפית מלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
משמרמשמר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
גיליון עוגיות קו עם נייר; מניחים על מתלה תנור נמוך כדי לתפוס כל טיפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מחממים תנור ל 191°. Unwrap 1 דיסק בצק (לשמור את הבצק שנותר בקירור עד מוכן לשימוש). בין 2 גיליונות של נייר קלף בישול זרועים בנדיבות עם קמח אורז, לגלגל בצק לעובי 12 אינץ 'בערך 1/4 אינץ'. בזהירות לקלף את פיסת נייר קלף העליון; להחליף נייר להסתובב. לקלף נייר קלף מן הצד השני של הבצק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מקום הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית על בצק עגול. הפוך צלחת עם בצק מעל; להסיר נייר קלף ולהשליך. לטפוח בצק לצלחת, לחיצה יחד כל סדקים או דמעות. בקערה קטנה, לנצח ביצה לבנה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
צחצח את הבצק. כפית מילוי לצלחת מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
פתח את דיסק הבצק השני. בין 2 גיליונות של נייר קלף בישול זרועים בנדיבות עם קמח אורז, לגלגל בצק לעובי 12 אינץ 'בערך 1/4 אינץ'. בזהירות לקלף את פיסת נייר קלף העליון; להפוך את הבצק על מילוי. לקלף נייר קלף מן הצד השני של הבצק ולהשליך. באמצעות סכין חדה, לקצץ קרום אפילו עם קצה הצלחת; קצה crimp עם מזלג לאטום.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
פתחי אוורור בקרום העליון. בקערה קטנה, לנצח חלמון ביצה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
צחצח את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
13
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד הקרום הוא זהוב ומילוי הוא מבעבע. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

מרכיבים

680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות אוכמניות טריות (אודותכוסות אוכמניות טריות (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה, חתוכה לחתיכות קטנות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה קרה מאוד, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץחמאה קרה מאוד, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)791 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה1ביצה, פרודביצה, פרוד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמי קרחמי קרח11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1אוראו ממולאים כפוליםקליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת11 כף אורגנו מיובשעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עמילן תפוחי אדמהקמח עמילן תפוחי אדמה340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שימורי אוכמניות ללא גלוטן צנצנתשימורי אוכמניות ללא גלוטן צנצנת0חתיכות טופי הית' ברגדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח אורז לבןקמח אורז לבן0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרהתקצרות קרה מאוד, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץהתקצרות קרה מאוד, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ11 כף אורגנו מיובש1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח טפיוקהקמח טפיוקה1אוראו ממולאים כפוליםמסטיק xanthanמסטיק xanthan