פאי אורז: Torta Di Riso
פאי אורז: טורטה די ריסו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצה, מלח ופלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו טורטה די ריסו E קישואים (אורז וקישואים Crostata, Riso e lenticchie (אורז ועדשים), ו Insalata di riso con würstel (סלט אורז עם נקניקיות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 1 כף מלח.
מוסיפים את האורז ומבשלים במים רותחים במשך 12 דקות, ולאחר מכן מתח, ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את 2 כפות החמאה, קצת בכל פעם, ואז מערבבים את הריקוטה ואת פרמזן-רג ' יאנו. בקערה קטנה, להכות 1 ביצה עם החלב ומערבבים אותו לתוך התערובת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
חמאה מחבת עוגה 10 אינץ ' עם החמאה שנותרה ולאבק אותו עם פירורי הלחם וקורט של מלח.
טופס תל קטן של הקמח על משטח העבודה שלך ולעשות באר במרכז.
יוצקים את שמן הזית ואת הביצה הנותרת למרכז הבאר ומכים לשלב, ואז לאט לאט מתחילים לשלב את הקמח כדי ליצור בצק חלק וגמיש.
מגלגלים את הבצק לרצועה רחבה 3 אינץ 'שתתאים סביב כל החלק הפנימי של תבנית העוגה, מתנהג כמו "גבול". מכניסים את הבצק למחבת וממלאים את המחבת בתערובת האורז.
אופים בתנור במשך 40 דקות, ולאחר מכן להסיר ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני חיתוך והגשה.