קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי מוס קי ליים

פאי מוס קי ליים
פאי מוס קי ליים דורש כ-25 שעות ו-35 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $1.19 למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 16. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 562 קלוריות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1011 מעריצים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, שוקולד ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 21%. מתכונים דומים: פאי מוס קי ליים, פאי מוס קי ליים ופאי מוס קי ליים ללא חלב.

הוראות

1
מערבבים יחד את פירורי הקרקר, הסוכר והחמאה. מהדקים את התערובת לתחתית ובמרחק של 1 אינץ' את הצדדים של תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ'. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
המילוי: בסיר בינוני על אש בינונית מוסיפים את מיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
טורפים פנימה את הג'לטין ואת 1/2 כוס השמנת הכבדה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים 10 אונקיות של שוקולד לבן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
6
בעזרת מערבל חשמלי מערבבים יחד את גבינת השמנת, הסוכר וגרידת הליים בקערה בינונית, עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים באיטיות את תערובת השוקולד הלבן המקורר לתערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בעזרת מקציפים נקיים ויבשים מקציפים את 2 כוסות השמנת הכבדה הנותרות בקערה קטנה עד שנוצרת פסגות רכות. מקפלים אותו לתוך תערובת השוקולד הלבן ויוצקים לתוך בצק הפאי. מכסים ומקפיאים ללילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוציאים מהמקפיא ומעבירים סכין חדה מסביב לתבנית הקפיצית כדי לעזור לשחרר את הפאי. משחררים טבעת קפיצית מתחתית התבנית ומעבירים את הפאי לצלחת הגשה. מגררים או מסללים את השוקולד הלבן מעל ומקשטים בקליפת ליים מסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
קליפת לייםקליפת ליים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
חותכים לפלחים עם סכין שנטבלה במים חמים ומגישים.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מביאים סיר מים בגודל בינוני לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
מוסיפים את הקליפות ומלבינים אותן כמה דקות. לְהַפְרִישׁ.
12
שמים את הקליפות בסיר בינוני אחר ומכסים בחלקים שווים של סוכר ומים. מבשלים, מכוסה, על אש נמוכה למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
13
מסירים את הקליפות ומסננים עד שהם כמעט מתייבשים.
14
מגלגלים לסוכר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.