קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי מרנג לימון של Gramercy Tavern

פאי מרנג לימון של Gramercy Tavern
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון של Gramercy. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, סוכר, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו האיש של Gramercy Tavern על העיר, Gramercy Tavern ' s Goodfellow, ו עוגת הזנגביל של גרמרסי טברנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבצק: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד שהתערובת נראית כמו חול.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
מוסיפים את החלמון ומערבבים רק עד לקבלת הבצק. כמה כתמים יבשים ופירורים הם בסדר; הם יירטבו כמו הבצק נשען.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
טופס את הבצק לכדור, לשטח, ולעטוף היטב בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 2 שעות, או לילה. הבצק יכול להיות קפוא עד חודש; להפשיר אותו לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
ברגע שהבצק מתקרר, על משטח מקומח קלות, מרדדים את הבצק המאפה. להתאים אותו לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' ו crimp הקצוות.להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מחממים את התנור ל 191°, עם מתלה בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
קו קליפת העוגה עם נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
אופים את קליפת העוגה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
הסר את הנייר ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקליפה הוא חום זהוב באופן שווה מבושל כל הדרך, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
בואו מגניב. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
תכין את עוגת הלימון. בקערה בינונית, מערבבים את החלמונים ואת קורנפלור ומקציפים עד חלקה, ואז להפריש. בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, גרידת לימון ומיץ, חמאה ומלח ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
לאט לאט לטאטא על כוס של הנוזל החם לתערובת החלמון בזרם יציב כדי למזג אותו. לאחר מכן יוצקים את התוכן של הקערה לתוך הסיר ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן להיכנס לקצוות של המחבת כדי לשמור על הקרד מלהידבק או בוער, עד טופס הבועות הראשון. (מנמיכים את החום קצת אם אתה רואה יותר מכמה בועות.) מיד להסיר מהחום ולהפיץ את הקרד לתוך קליפת העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
13
מיד להפוך את מרנג (מרנג יהיה לדבוק טוב יותר את הקרד אם הקרד הוא עדיין חם). בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ואת עמילן תירס. בקערה של מערבל לעמוד, מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות בינונית-נמוכה עד קצף, על 4 דקות. להגדיל את מהירות המיקסר בינוני בהדרגה לשפוך את תערובת הסוכר לתוך הלבנים. לאחר הסוכר משולב, להגדיל את המהירות בינוני גבוה שוט מרנג עד פסגות בינוני נוקשה טופס (שיא של מרנג צריך לקום, ואז לאט להתכרבל), כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מורחים את המרנג על גבי עוגת הלימון עם מרית קטנה, כדי לאטום את המרנג לקצוות של הקרום כל הדרך סביב העוגה. יוצרים פסגות על ידי הרמת המרית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
אופים את העוגה עד המרנג הוא זהוב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16
בואו להתקרר, ואז לקרר עד קר. העוגה תשמור, מכוסה, במקרר עד 2 ימים.