שרימפס עטוף בייקון
שרימפס עטוף בייקון הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, דבש, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס עטוף בבייקון, שרימפס עטוף בבייקון, ו שרימפס עטוף בבייקון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מגש גיליון עם נייר כסף.
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
מוסיף את הבייקון למגש הסדינים ואופים עד שהוא נעשה באמצע הדרך ועדיין לא פריך, על 8 דקות.
הסר את הבייקון למגש נייר מצופה מגבת כדי להתקרר לחלוטין ולנקז.
לטאטא יחד את שמן הזית, שום וגרידת לימון בקערה גדולה.
מפזרים את השרימפס במלח ופלפל וזורקים לתערובת שמן הזית.
בואו נשב ונשרה בזמן שהבייקון מתקרר, בערך 15 דקות.
מוסיפים את הדבש, רוטב תרנגול ופפריקה מעושנת לקערה קטנה ומערבבים יחד עד מעורבב. שמור.
לאחר הבייקון הוא מגניב, לעטוף כל שרימפס עם חצי פרוסת בייקון וחוט עם שיפוד. להשחיל את השרימפס דרך מרכז הגוף שלה ודרך הבייקון, מאבטח אותו. אשכול 3 שרימפס לכל שיפוד.
גריל את השרימפס עד שהבייקון פריך והשרימפס אטום ומבושל דרך, 3 עד 4 דקות בכל צד.
מברישים את השרימפס משני הצדדים עם זיגוג 3 הדקות האחרונות של צלייה.