המתכון היווני Panzanella יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 440 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל חריף, זיתים קלמאטיים, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: סלט פאנזנלה יווני, סלט פאנזנלה יווני, ו הפנצנלה היוונית של הרוזנת היחפה.
הוראות
1
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את קוביות הלחם ומפזרים מלח; מבשלים מעל חום נמוך עד בינוני, משליכים לעתים קרובות, במשך 5 עד 10 דקות, עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
מלח
3
הוסף עוד שמן זית לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
4
מניחים את המלפפון, פלפל אדום, פלפל צהוב, עגבניות ובצל אדום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
פלפל אדום
בצל אדום
מלפפון
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
עבור ויניגרט, לטאטא יחד את השום, אורגנו, חרדל, חומץ, 1 כפית מלח ופלפל בקערה קטנה. בעוד עדיין לטאטא, להוסיף את שמן הזית ולעשות תחליב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
שמן זית
אמולסיות
חרדל
אורגנו
חומץ
שום
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
יוצקים את ויניגרט על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
ירק
7
מוסיפים את הפטה, הזיתים וקוביות הלחם ומערבבים יחד בקלילות. מניחים בצד במשך 30 דקות עבור הטעמים להתמזג.