פודינג גרני סמית תפוחי לחם וג'ינג'ר עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת קרם פרש
ניתן להכין את המתכון של פודינג לחם גרני סמית' ולחם ג'ינג'ר עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת קרם פרש תוך כ-3 שעות ו-45 דקות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -30 גרם חלבון , 122 גרם שומן ובסך הכל 2053 קלוריות . גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, פולי וניל, חלמונים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. המתכון הזה אהוב על 3 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח יקר. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. נסו פודינג לחם תותים עם קצפת קרם פרש , פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל תפוחים חריף וקרם אנגלה שעועית וניל , וליבות תפוחי אדמה עם רסק גרני סמית שמנמן וקינמון קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 4 תבניות סיליקון בצורת עגולה, ברוחב 3 אינץ' ועומק 1 אינץ'
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחם כפרי עתיק יומין
1
מערבבים את השמנת, החלב, פולי הווניל והזרעים בסיר קטן על אש בינונית ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כיכר לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
טורפים יחד את החלמונים, הסוכר הגרגיר וסירופ המייפל בקערה גדולה. להקציף באיטיות את תערובת השמנת החמה עד לאיחוד.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסירים את תרמיל הווניל ומקציפים פנימה את ברנדי התפוחים. מסננים את הרפרפת לקערה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי תפוחים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לרוטב קרמל תפוח-ג'ינג'ר: למחבת על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה. לאחר ההמסה מוסיפים את הסוכר החום ומניחים להמסה. לאחר מכן, מוסיפים את התפוחים, מקלות הקינמון והג'ינג'ר ומקפיצים עד שהם מתרככים אך עדיין מחזיקים את צורתם. מתבלים במלח. מכסים עם ברנדי התפוחים ומניחים להתבשל עד שהרוטב הופך למרקם סמיך ומזוגג.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
טורפים יחד את החלמונים והסוכר בקערה בינונית עד לשלב הסרט החיוור. טורפים פנימה באיטיות את החצי-חצי החם, מחזירים את התערובת למחבת ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהתערובת מצפה את גב הכף. מסננים לקערה ומניחים על אמבט קרח. מערבבים עד לצינון. מכסים בניילון נצמד ישירות על המשטח ומקררים לפחות שעה לפני ההגשה
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את תבניות הסיליקון בתבנית צלייה. ממלאים את התבניות בלחם הספוג, ואז יוצקים את קרם הפודינג לחם על הלחם, לוחצים על הלחם כדי לטבול אותו לגמרי בקרם.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2
תן לשבת במשך 15 דקות כדי לאפשר ללחם לספוג מעט מהקרם.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
מניחים את התבנית בתבנית צלייה גדולה יותר ויוצקים פנימה מי ברז חמים עד שהיא מגיעה עד מחצית דפנות תבנית הצלייה הפנימית.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
אופים עד שהדפנות תפוחות מעט והמרכז מתנודד מעט, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים מהתנור ומאמבט המים ומצננים על רשת אפייה לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לקצפת: בקערה קרה מקציפים את השמנת ותמצית הווניל עד שנוצרות קצפת רכה. מקפלים פנימה את הקרם פרש עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קרם פרש
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
פותחים את הפודינג לחם, מגישים עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת. מפדרים בקינמון, אבקת סוכר ומקשטים בנענע. פודינג לחם מומלץ להגיש חם.