קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג גרני סמית תפוחי לחם וג'ינג'ר עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת קרם פרש

פודינג גרני סמית תפוחי לחם וג'ינג'ר עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת קרם פרש
ניתן להכין את המתכון של פודינג לחם גרני סמית' ולחם ג'ינג'ר עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת קרם פרש תוך כ-3 שעות ו-45 דקות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -30 גרם חלבון , 122 גרם שומן ובסך הכל 2053 קלוריות . גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, פולי וניל, חלמונים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. המתכון הזה אהוב על 3 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח יקר. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. נסו פודינג לחם תותים עם קצפת קרם פרש , פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל תפוחים חריף וקרם אנגלה שעועית וניל , וליבות תפוחי אדמה עם רסק גרני סמית שמנמן וקינמון קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 4 תבניות סיליקון בצורת עגולה, ברוחב 3 אינץ' ועומק 1 אינץ'
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחם כפרי עתיק יומיןלחם כפרי עתיק יומין
1
מערבבים את השמנת, החלב, פולי הווניל והזרעים בסיר קטן על אש בינונית ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כיכר לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/2 כיכר לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
טורפים יחד את החלמונים, הסוכר הגרגיר וסירופ המייפל בקערה גדולה. להקציף באיטיות את תערובת השמנת החמה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסירים את תרמיל הווניל ומקציפים פנימה את ברנדי התפוחים. מסננים את הרפרפת לקערה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לרוטב קרמל תפוח-ג'ינג'ר: למחבת על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה. לאחר ההמסה מוסיפים את הסוכר החום ומניחים להמסה. לאחר מכן, מוסיפים את התפוחים, מקלות הקינמון והג'ינג'ר ומקפיצים עד שהם מתרככים אך עדיין מחזיקים את צורתם. מתבלים במלח. מכסים עם ברנדי התפוחים ומניחים להתבשל עד שהרוטב הופך למרקם סמיך ומזוגג.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסירים את מקלות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
6
שלבו את רוטב קרמל תפוח-ג'ינג'ר עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
7
לאנגליז: מביאים את החצי-חצי, אגוז המוסקט, מקלות הקינמון וזרעי הוניל לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
טורפים יחד את החלמונים והסוכר בקערה בינונית עד לשלב הסרט החיוור. טורפים פנימה באיטיות את החצי-חצי החם, מחזירים את התערובת למחבת ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהתערובת מצפה את גב הכף. מסננים לקערה ומניחים על אמבט קרח. מערבבים עד לצינון. מכסים בניילון נצמד ישירות על המשטח ומקררים לפחות שעה לפני ההגשה
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את תבניות הסיליקון בתבנית צלייה. ממלאים את התבניות בלחם הספוג, ואז יוצקים את קרם הפודינג לחם על הלחם, לוחצים על הלחם כדי לטבול אותו לגמרי בקרם.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
תן לשבת במשך 15 דקות כדי לאפשר ללחם לספוג מעט מהקרם.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
מניחים את התבנית בתבנית צלייה גדולה יותר ויוצקים פנימה מי ברז חמים עד שהיא מגיעה עד מחצית דפנות תבנית הצלייה הפנימית.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים עד שהדפנות תפוחות מעט והמרכז מתנודד מעט, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים מהתנור ומאמבט המים ומצננים על רשת אפייה לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לקצפת: בקערה קרה מקציפים את השמנת ותמצית הווניל עד שנוצרות קצפת רכה. מקפלים פנימה את הקרם פרש עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קרם פרשקרם פרש
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
פותחים את הפודינג לחם, מגישים עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת. מפדרים בקינמון, אבקת סוכר ומקשטים בנענע. פודינג לחם מומלץ להגיש חם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

מרכיבים

31פלפל האבנרוברנדי תפוחים, כמו קלבדוסברנדי תפוחים, כמו קלבדוס2קרום: פירורי קרקר גרהםברנדי תפוחים, כמו קלבדוסברנדי תפוחים, כמו קלבדוס1נעלייםday-old country loaf bread, cut into 1/4-inch cubesday-old country loaf bread, cut into 1/4-inch cubes2מקלות קינמוןמקלות קינמון3מקלות קינמוןמקלות קינמון581 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם פרשקרם פרש5largesחלמוניםחלמונים6largesחלמוניםחלמונים12 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלוף מגורד2 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלוף מגורד4קצת קישואים קצוציםמנטה טרייה, לקישוטמנטה טרייה, לקישוט4תפוחי סבתא סמית', קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי סבתא סמית', קלופים וחתוכים לקוביות67פלפל האבנרו1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי100פלפל האבנרו1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי4841 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי3571 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, קרהשמנת כבדה, קרה4761 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)330פלפל האבנרוסוכר חום בהירסוכר חום בהיר330פלפל האבנרוסוכר חום בהירסוכר חום בהיר3קרום: פירורי קרקר גרהםסירופ מייפל טהורסירופ מייפל טהור1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי4קצת קישואים קצוציםמלחמלח4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1שעועית וניל, זרעים מגורדיםשעועית וניל, זרעים מגורדים1שעועית וניל, זרעים מגורדיםשעועית וניל, זרעים מגורדים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2441 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת