פודינג חג המולד עם הדרים & spice דורש על 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לך תבלין, דובדבן glacé, קליפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 272 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו כריסמס הדר ריבועים, בית לחג המולד + עוגות שמן הדרים, ו עוגיות חג המולד Spice (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הפירות, השקדים, שידות הדר והגזר עם הברנדי וליקר תפוזים בקערת ערבוב גדולה. לכסות ולהשאיר להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 קורטים ציפורן טחון
גב שומן חזיר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מערבבים את כל החומרים היבשים יחד, ואז מוסיפים לתערובת הפירות הספוגה. גרגר בחמאה, ולאחר מכן להוסיף את הביצים ומערבבים. אל תשכח לבקש משאלה!
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
כמו למשל M&M's
3
משמנים אגן פודינג בן 1.5 ליטר עם חמאה ומסדרים את הבסיס בנייר שומני. כפית בתערובת, לחץ למטה היטב ולעשות חלול עם החלק האחורי של הכף במרכז. מכסים את פני השטח עם סיבוב של גדולנייר חסין, ואז לכסות את הקערה עם נייר גריספרווף עובי כפול נייר רדיד ולקשור את השפה עם מחרוזת. מנמיכים את הפודינג למחבת עם צלחת הפוכה בבסיס, ולאחר מכן למלא במים עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של הקערה. קיטור במשך 6 שעות, ציפוי עם מים לפי הצורך.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.