קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג המולד עם הדרים ותבלינים

פודינג חג המולד עם הדרים ותבלינים
פודינג חג המולד עם הדרים & spice דורש על 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לך תבלין, דובדבן glacé, קליפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 272 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו כריסמס הדר ריבועים, בית לחג המולד + עוגות שמן הדרים, ו עוגיות חג המולד Spice (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הפירות, השקדים, שידות הדר והגזר עם הברנדי וליקר תפוזים בקערת ערבוב גדולה. לכסות ולהשאיר להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מערבבים את כל החומרים היבשים יחד, ואז מוסיפים לתערובת הפירות הספוגה. גרגר בחמאה, ולאחר מכן להוסיף את הביצים ומערבבים. אל תשכח לבקש משאלה!
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
משמנים אגן פודינג בן 1.5 ליטר עם חמאה ומסדרים את הבסיס בנייר שומני. כפית בתערובת, לחץ למטה היטב ולעשות חלול עם החלק האחורי של הכף במרכז. מכסים את פני השטח עם סיבוב של גדולנייר חסין, ואז לכסות את הקערה עם נייר גריספרווף עובי כפול נייר רדיד ולקשור את השפה עם מחרוזת. מנמיכים את הפודינג למחבת עם צלחת הפוכה בבסיס, ולאחר מכן למלא במים עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של הקערה. קיטור במשך 6 שעות, ציפוי עם מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לחלופין, קיטור בתנור. לעמוד אגן פודינג בתוך פח קלייה מלא מים, ואז לכסות עם אוהל של רדיד ומבשלים באותו אורך של זמן ב 160C / מאוורר 140c / גז
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
בדוק צליית פח מדי פעם כמו המים ייתכן שיהיה צורך עקף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
כדי לאחסן, לאפשר מגניב, ואז לאחסן בארון קריר, יבש. הפודינג יחזיק מעמד עד שנה.
7
ביום, קיטור עבור 1 hr לפני היציאה, לקשט עם הולי ומגישה עם קרם כפול עבה במיוחד או גלידת וניל. לחלופין, נסה קרם פודינג כתום שלי (להלן).
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
קרם כפולקרם כפול
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "